top of page

Kansanperinteen kiroukset alkavat hälvetä

Tätä vaitonaista kansaa ovat hallinneet Ruotsi ja Venäjä satoja vuosia alistaen ja kyykyttäen. Ankarat olosuhteet, köyhyys, katovuodet, sodat ja muut vastoinkäymiset ovat vaikuttaneet kansanperinteeseen, jonka mukaan meidän tulee olla varovaisia, vaatimattomia ja vähään tyytyväisiä. Itsestään ei saa luulla liikoja, ettei vaan ylpisty. Ja kun ollaan vaatimattomia, ei lietsota kateutta.

Mutta jossakin vaiheessa tämä kaikki muuttui

Nyt Suomen pelottomat nuoret ovat kasvaneet voittamiseen. Vahva tahtotila ja rohkea asenne on nähtävissä mm. jääkiekon pelaajissa, formulakuskeissa, peliteollisuuden pioneereissa, elokuvien tuottajissa, kapellimestareissa ja näyttelijöissä.

Nyt maailmalle lähdetään vahvalla itseluottamuksella

Samanaiheisia postauksia
Aikaisempia postauksia
Arkisto
Hae Tageilla
Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page